Sunday, August 18, 2019

Pentru multi dintre tinerii de ieri, practicarea artelor martiale era ca un vis, creat de imaginile urmarite doar pe casete video. Dupa 1989, visul acesta a devenit certitudine si iata ca in sfîrsit copiii acelor tineri visatori au posibilitatea de a-si însusi tehnici de autoaparare, si mai ales de a cunoaste tainele unui sport olimpic, TAE KWON DO, care presupune mult efort, vointa, dar si multe satisfactii, prin participarea la competitii. C.S.TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a fost înfintat în anul 2007 de cãtre CHIRIAC CATALIN, care dupã ani de experientã ca sportiv, practicant si instructor a hotãrât sã împãrtãseascã din experienta sa viitorilor campioni. Din anul 1999 preda copiilor si persoanelor de toate varstele tainele TAEKWONDO-ULUI.

Clubul botosanean TOTAL TAE KWON DO pregateste cu succes, copii foarte talentati, iubitori ai acestui gen de arte martiale, marturie în acest sens stand multimea de diplome si medalii castigate, cu care se mîndresc atat elevii, dar si instructorii lor. 

Anual se organizeaza campionate zonale, nationale iar pe baza rezultatelor la aceste campionate se efectueaza selectii în vederea participarii lotului national al României la campionatele internationale, chiar Ia olimpiade.

C.S.TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI imbina pregatirea din sala a sportivilor cu pregatirea acestora in cadrul natural, contribuind astfel la dezvoltarea acestora intr-un mod armonios din punct de vedere fizic si tehnic. Actualmente in clubul nostru antreneaza cu mare interes un numar de 25 de sportivi.

Pe viitor C.S.TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI doreste sa promoveze taekwondo-ul la cote maxime si sa formeze un numar cat mai mare de sportivi si din ce în ce mai buni la acesta disciplina olimpica, care sa aduca cele mai stralucitoare medalii atat clubului cat si ROMÂNIEI.

Te asteptam si pe tine sa te alaturi de noi si sa descoperi adevaratul echilibru din tine, forta interioara, concentrarea si puterea ta de a invinge.

Calendar

M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31